Tøyen

Jeg kjenner at jeg har flytta til Carl Bernar allerede, fire uker før vi faktisk får nøklene.Og selv om Carl Berner ligger i Grünerløkka bydel, så kjenner jeg at jeg bor veldig nærme Tøyen også. Og noe av det jeg liker med CB er nettopp Tøyenparken, botanisk hage og alt det spennende som finnes nærmere sentrum. Jeg synes det derfor er spennende å følge med på den som nå har skjedd med Tøyen, at politikerne i Oslo kommune endelig har bestemt seg for noe. Det er mye de ønsker å få inn på Tøyen, både av vitenskap og kunst og jeg håper virkelig at de kommer i havn med planene sine. Et kombinert vitensenter og bedre samarbeid mellom de naturhistoriske museene hadde vært utrolig bra.

Og så kunne jeg egentlig tenke meg å bli i denne leiligheten (den er jo magisk!), så jeg er spent på hvordan befolkningsmønsteret vil endre seg de neste ti årene. Det er spennende og litt skummelt å lese innlegg som dette, som handler om alle som flytter fra Tøyen fordi de er redde for at barna deres ikke får god nok oppfølging på skolen. Kanskje er det på tide å busse barn på tvers av bydeler så flere skoler får flere spesialelever?

Så får vi håper ting faktisk skjer og at man setter igang gode prosesser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *