Et normalt år?

Jeg lurer på om 2014 kommer til å bli det første og siste normale året på lenge. Jeg skal ikke flytte, bytte studier eller jobb, er i et ganske så stødig forhold og har ingen store prosjekter annet enn jobb.

2013 bestod for det meste av leilighet og flytting, mens 2012 var slutten på en grad og begynnelsen på en karriere. Og Oslo, da. 2015 er det siste året av PhDen min, som innebærer innspurt fra juli til desember (vil jeg tro). Og 2016 vil vel derfor bety ny jobb og kanskje et nytt sted, hvem vet.

Men 2014 ser ut til å bli et helt normalt år og det er vel kanskje denne normalheten som er så rar. Hva gjør man når man ikke skal noe? Hvordan planlegger man når man ikke har noe å ta hensyn til? Kan man bare reise på ferie når man vil? Ikke dra på ferie? Høres nesten ut som jeg må passe meg for å få noen nye verv… 2014 blir nok også mitt siste år i Komite Speiding, forresten, men jeg slutter ikke før i januar 2015, strengt tatt.

Jeg har ingen nyttårsforsetter i år. Mest fordi vi satte oss noen personlige mål for veien videre en gang i høst og jeg tenkte å bare fortsette med dem. Trene hver tredje dag, gjøre kunst (dvs teater, film, konserter, utstillinger), være mye sammen med Erik, reise litt (men ikke for mye, det er så slitsomt), være flink stipendiat, gjøre mitt ytterste i speideren. Det er en del, egentlig. Kanskje like greit å ikke finne på flere ting. Rett å slett være fornøyd med det jeg har, gjøre ting som gjør meg glad og være med folk jeg er glad i og gjøre mitt aller beste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *