Helga <3

Ah, denne helga har vært den første (av mange) perfekte vår- og sommerhelger. Jeg håper alle helgene denne våren blir som denne.

Fredag var vi på et ølevent for små bryggerier i Norge og utlandet. Jeg fikk smakt øl fra gamle favoritter som Nøgne Ø, Kinn og Ægir, møtte på nye favoritter om Lervig og Austmann og fant noen jeg aldri hadde hørt om tidligere som To øl og Balder. Vi hadde lange samtaler med bryggerne som var med og presenterte øl (spesielt Grünerløkka brygghus og Amundsen) og fikk smakt på utrolig mye spennende og godt. Vi er jo kanskje i overkant nerdete på øl, men det var godt å være sammen med alle de andre nerdene og å kjenne at det er lov å like brown ales selv om alle andre vil ha snodige IPAer og sinnsvake barley wines. Vi var Erik og jeg, Helge og Una, Ruben, Børge, Crystal, Bosman og han siste klarer jeg ikke å stave navnet på. Vi avsluttet kvelden med pizza, kanskje den beste jeg har smakt (men bare fordi jeg var veldig sulten).

Lørdag dro vi ut til Bekkestua for å gjøre en grundigere vårpuss på Dolly. Det var en ekstraordinært bra dag og det var helt rktig å stå ute og mekke bil. I løpet av dagen fikk vi skiftet gearolje, reflektorer i frontlyktene, tak, fettet opp kingbolter og styrestag og diskutert hva vi skal gjøre med alle ripene i lakken Dolly har fått etter å ha stått gateparkert uten hvite striper en hel sesong. Etter lønsj i baris på terrassen dro vi på Biltema og kjøpte alt jeg har trengt til Dolly i mange år (oljefilteravtaker, trekk, ny vaskebøtte, mer bilshampo), men også nyttige ting som kleshengere og verandakasse. På kvelden dro vi til Kristian og Silje med Ruben og drakk hvitvin og spiste godteri til siste bane kom.

Søndag var det på tide å slappe av, sola varmet godt og jeg lå ute på et pledd i hagen og sorterte bilder fra Thailand. Åse kom og sa hei, vi spilte Set, hilste på naboene, observerte flerfoldige barnebursdager og spiste pizza til middag. Resten av kvelden så vi film og spiste vafler. Hva mer vil man med en søndag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *