Brettspillhelg

🙂 det ble en veldig fin helg!

Fredag tok vi det rolig, vasket klær, handlet mat, så filmen fra Mongol rally 2013 og leste tegneserier. Hjemmefredager er best når de kommer sjelden, men da er de også veldig deilige.

Lørdag var vi oppe tidlig og ordnet mat før vi møtte Silje, Kristian og Anne Katrine på Skullerud P. Det ble en lang og deilig dag i skogen med fisking (og misting av sluker), vafler, kaffe, bok, fotografering og trasking på skogsstier. Da vi kom hjem kom Silje og Kristian over etter middag og så spilte vi Slap the monkey og Marrying Mr. Darcy.

Søndag fikk vi flyttet alt fra Eriks domene til mitt, nesten mer alvorlig enn å gifte seg. Gi noen andre full tilgang til alle filene dine på nett. Så så vi på løsninger for bryllupshjemmeside, begynte å bestemme hvilken kunst som skal henge på hvilke vegger og spiste deilig middag. Og plutselig var det på tide med en ny runde av Archipelago med Anders og Nils. Det tok nesten like lang tid denne gangen, men var morsommere å spille nå som vi visste litt mer om hvordan vi skulle gjøre det. Men det er fremdeles mye igjen før vi mestrer spillet fullt ut.

Denne uka blir full av morro,

  • mandag: hjelpe Anne-Siri med å flytte
  • tirsdag: middag hos Beate
  • onsdag: Kacey Musgraves-konsert (håper noen vil være med meg)
  • torsdag: middag på Bekkestua, sikkert prat om Dolly, sykkeltur, bryllup m.m.
  • fredag: drar vi på hytta til Silje. Kanskje vi får med oss noen fler også?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *