En variert uke

Dette ser ut til å bli en ordentlig variert uke, sånn aktivitetsmessig. På mandag var det KS-møte som var siste møte med Sven Bjørn og første møte med Dag Erling som leder. Vi tok noen alvorlige avgjørelser og forberedte oss på høsten og arbeid som et “nytt” KS. Etter møtet dro jeg til Grünerløkka brygghus der Ola og Una feiret at de har blitt enda et år eldre. De har mye godt øl og det var mange fine folk, så det ble en veldig fin kveld. Og så kom vi fram til at vi er absolutt nødt til å ha gullfargede heliumsballonger i bryllupet…

På tirsdag hadde vi møte med vigsleren vår fra Human-Etisk Forbund. Vi hadde svart på spørsmål på forhånd og så snakket vi masse om vårt forhold, våre tanker om likeverd, kjærlighet og mye mer. Vi snakket om vigselssermonien og fikk det hele mer på plass. Bryllup, altså, trenger litt planlegging. Men møtet vårt fikk meg til å føle at dette bryllupet virkelig er veloverveid og at vi har et sunt utgangspunkt for et langt live sammen.

På onsdag skulle jeg trene, men jeg endte opp med å gå fra Ensjø (fordi jeg gikk på feil t-bane) og så var sykkelen min tom for luft og jeg for sulten til å lappe den med en gang, så det ble en gåtur i stedet for. Og så fikk vi endelig ordnet alle papirene som forsikringsselskapet skal ha etter at jeg lå på sykehus i Thailand. Herr og fru Supertreig der altså.

I går spilte vi et nytt brettspill Erik har kjøpt, Archipelago. Det var morsomt å spille, både fordi det var et morsomt spill og fordi det var morsomt å spille med Anders og Nils. Men det tok lang tid å komme inn i og å skjønne hva alt var, så vi må nok spille det en gang eller to til før vi skjønner ordentlig hvordan det funker. Men brettspill på en torsdag er jo alltid bra. Min plan er å passe på å spille mer brettspill med Erik, siden han liker det så godt og det er mye tid denne sommeren, så det bør gå bra. På slutten av kvelden kom også Bror innom som akkurat hadde kjørt flyttelasset sitt over fjellet. Veldig hyggelig å bo i samme by som Bror etter 7 år fra hverandre.

I dag har vi ikke så mange andre planer enn klesvask og en treningsøkt, men man vet jo aldri hva som kan skje på en fredag. I morgen er vi så heldige at Kristian og Silje skal ta oss med på lang dagstur i Østmarka, så vi satser på at det ikke kommer enda en syndeflod denne uka… Søndag står fremdeles åpen, så vi får se hva som skjer. Men verden tar jo sommerferie nå, så det blir nok rolig framover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *