Pre-sykkeltur sykkeltur

Nå er det bare fire dager til vi reiser til Skottland på sykkeltur! Det har blitt færre sykkelturer på meg de siste årene, på grunn av mye reising, men i år er det dags igjen. Nytt av året er at Erik skal bli med oss på tur og jeg gleder meg til å være på familieferie sammen med ham. Sist vi var på sykkeltur savnet jeg ham masse og snakket med ham hver kveld, så det er like greit at han blir med 😉

Men Erik har aldri vært på sykkeltur over mange dager og vi tenkte derfor det var lurt å øve litt. Han har jo aller best kondis av oss fem som skal reise, men det er litt annerledes å leve i sykkelvesker og å passe på sitt eget kjøretøy. Så vi bestemte at vi skulle sykle til hytta i helga. Vi hadde bestemt oss for å dra på hytteturturné i Tønsbergtraktene og nå som Erik har ansattbillett på toget er det veldig rimelig å toge til hytta.

20140704_201556

Reiseruta var som følger:

Fredag

  • pakke sykler på Carl Berner og ta t-banen til Oslo S (sykler går gratis på banen utenfor rushtiden)
  • ta toget til Tønsberg
  • sykle fra Tønsberg til Glenne camping (16 km)
  • bli hentet av faren til Erik og kjørt med båt til hytta på Veierland

Lørdag

  • bli kjørt tilbake til syklene på Glenne camping
  • sykle til Siljes hytte på Verdens Ende (9 km)

Søndag hadde Erik egentlig tenkt at vi skulle sykle tilbake, men jeg syntes det ble litt langt og så ble han litt forkjøla, så vi fikk skyss sammen med syklene tilbake til Tønsberg. Men det var veldig fint å sykle utover Nøtterøy og Tjøme og nesten sammenhengende gang- og sykkelvei helt ut. Anbefales!

20140704_201601

Jeg har helt elendig kondis og ser derfor litt gretten og sliten ut her på toppen av brua ved Kjøpmannsskjær. Heldigvis er Erik glad i meg uansett. Jeg gruer meg til alle oppoverbakkene i Skottland, men trøster meg med at Bror sikkert er i like dårlig form som jeg…

20140704_201627

20140704_204313

Erik ville ikke la hjelmen sin bli igjen med sykkelen fredag, så han kjørte dobbel sikkerhet i båten til og fra hytta 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *