Reist mye sa du?

Vel, nå er jeg tilbake i Norge etter utenlandstur nummer 4 i år (Thailand, Sverige, Puerto Rico, Skottland) og fra hva jeg kan se på kalenderen for resten av året så blir det ingen flere utenlandsturer før 2015. Så nå tenkte jeg å legge ut noen bilder fra reisene mine og så kanskje se på om jeg skal omstrukturere bloggen min litt. Har veldig lyst til å ha en bedre måte å vise fram bildene mine og så kanskje bruke bloggen mer om ting som skjer og ting jeg tenker på. En som er mer personlig med bilder og så en annen med alt det andre? Det harjo blitt så mye politikk og feminisme her at det føles litt rart å også legge ut moteinnlegg. Men så er det vel den jeg er.

Jeg skal tenke på det og jobbe med å få en bedre måte å vise fram bilder på først. Så får vi se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *