Langbord på Olympen

lompa3X503_1195458052_1195458070

Olympen, bedre kjent som Lompa, er et staselig lokale på Grønland, mellom t-banen og kirka. Lompa har en lang bar og veldig godt utvalg av øl. Hele lokalet består av langbord og det er et populært sted for mat med kolleger og julebord.

Jeg har vært der både for å spise pattegris med en stor gruppe og har fått en tre-retter med en stor gruppe. De lager deilig mat og har god vin og godt øl som passer til. Det er ikke alltid så rask sørvis der, så det er godt å ha godt selskap når man er der. Men når man får maten er den av ypperste klasse.

Ta med deg 7 venner og test ut pattegrisen eller høstmenyen. Det er ikke veldig billig der, men deilig mat og god stemning og en litt annerledes restaurant sammenliknet med de andre stedene på Grønland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *