Fuglen i Pilestredet

image-8_thumb_360x900

Jeg er veldig glad i å gå ut og ta noen cocktails, men det er ikke mange steder i Oslo som bruker energi på det, så det blir som oftest når jeg er ute og reiser. Men Fuglen er et slikt sted som legger sin stolthet i råvarer, utforming og kreativitet. Fuglen er kaffebar på dagen og cocktailbar på kvelden og hipster-hang-out hele tiden. Den er innredet gjennomført retro med tre som viktigste interiørelement. Jeg foretrekker Fuglen om kvelden, men helst før 23.00 for da er ikke ventetiden på å få cocktailen sin så lang. De lager alle cocktails fra grunnen med de beste råvarer og selv om hvilke cocktails de lager varierer, så har de alltid deilige smakskombinasjoner.

Fuglen er veldig hyggelig for noen cocktails etter middag før man skal videre på andre eventyr, men det kan ta lang tid mellom drinkene om man blir til sent på natt. Anbefales uansett på det sterkeste! Jeg var på Fuglen senest for noen uker siden, etter at jeg hadde vært på Det Norske Teateret en tur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *