Strøm-Larsen AS – ditt slakteri på Torshov

10696453_10154543311175104_6822740264014279204_n

Vi har bestilt mat fra Strøm-Larsen, slakteriet på Torshov, til bryllupet i oktober. Jeg har egentlig aldri spist noe derfra før, men vi ønsket oss noe imponerende kjøtt, så det ble helgrillet lam fra S-L på grunn av god sørvis, gode priser og enkelt opplegg. Men ettersom vi trengte mer mat enn ett lam måtte vi velge ut mer de skulle grille for oss og da måtte det selvfølgelig bli noen pølser, ettersom det er det de er kjent for.

Vi endte opp med å velge fire pølser, kreolsk chillipølse, samba, grillbratwurst og debreziner for å prøvesmake hjemme. Vi valgte kreolsk chillipølse, grillbratwurst og debreziner på grunn av at de hadde variert smak (også med tanke på den andre maten) og fordi de var spennende og interessante pølser.

  • kreolsk chillipølse, er en sterk pølse både på chilli og hvitløk. Den har også grønne krydder og er ypperlig alene.
  • grillbratwurst, er en lysere pølse, likner litt på medisterpølse og har finere malt deig. Den har masse grønne krydder og en mild og behagelig smak, men ikke kjedelig.
  • debreziner, har alt og er best. Den er hakket før en choritzo med mye paprika-, tomat- og chillismak, er spennede, litt for tøff for noen vil jeg tro, men veldig god. Den er ganske grov og mørk i fargen.

De har flere pølser, men dette er nok de tre mest spennende pølsene. De har også ostepølser, flere med urter og vanlige pølser av mange slag. De har selvfølgelig sin egen pølsemaker og jeg anbefaler å ta en tur innom for å smake og se på alt det deilige de har i Vogts gate 53.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *