Yamit, mitt lokale vannhull på Carl Berner

På Carl Berner er det ikke så mange steder som serverer øl. Det er veldig mange steder som lager mat, men ikke så mange som selger øl. Det er noen brune steder, men de er egentlig litt for brune for meg. Men et sted som har sett lovende ut er Cafe Yamit i Dælenenggata 16. Jeg har ikke helt klart å bestemme meg for hva jeg syntes fra utsiden, men på onsdag var vi innom der for å ta en øl.

Det er perfekt plassert mellom Carl Berner og Grünerløkka, evt litt langt fra all kollektivtransport. Oppsummert har Yamit god, lyst brent kaffe, pils på tapp, muligheter for nøtter, dype fløyelstrukne stoler og en lett arabisk følelse. Det er ikke det beste stedet jeg har vært på for en øl, men er helt klart innafor hva som trengs for å være et lokalt vannhull.

Klientellet er veldig variert, som det bør, ølen kostet 61kr og all musikken var produsert før 1998. Anbefales!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *