Emilie Nicolas på Rockefeller

616b34a0c17e_141606298442_galleristor

Jeg var så heldig å se Emilie Nicolas igjen i år. Hun har vært på turné med den nye plata og jeg har gledet meg masse til å høre henne live igjen. Når man har hørt en plate om og om igjen er det alltid litt skummelt å høre sangene “i virkeligheten” for man vet aldri hvordan artisten ønsker at de skal være på scenen.

Men konserten med Nicolas var en fornøyelse. Lys og lyd var utrolig bra (spesielt viktig med god lydnår vokalen hennes bærer musikken), stemningen var god, de spilte godt sammen og Nicolas var like fantastisk i virkeligheten som hun er på plate. Det var en time med gåsehud og ren nytelse på Rockefeller sist fredag og jeg anbefaler alle som er i tvil å kjøpe billetter til ekstrakonserten hennes!

Om du ikke kjenner musikken er den i krysset mellom pop, jazz og elektronika. Elegant, ettertenksomt, med spennende rytme og sterke melodier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *