Susanne Sundfør på Sentrum Scene

sundfør2

Nå begynner det å bli en liten stund siden, men jeg var og så Susanne Sundfør på Sentrum Scene. Jeg har bare sett henne en gang før, på Øya i 2012, da The Silicone Veil var helt fersk. Jeg digger den plata og hun gjorde en utrolig god konsert da, så jeg var spent på hvordan det ville være nå, midt mellom plater og inne.

Konklusjonen er at det var litt rart. Innimellom var konserten innmari bra, noen ganger kjedelig og noen ganger bare rar. Så jeg vet ikke helt hva jeg synes. Hun spilte noe nytt materiale som var kult, men veldig forskjellig fra det hun har gjort tidligere. Jeg var ikke helt i discostemning, så jeg var nok ikke så entusiastisk som jeg kunne vært. I tillegg var sangrekkefølgen litt snodig, noe jeg neste aldri tenker over. Selv om jeg selvfølgelig er veldig klar over at sangrekkefølge på konsert ikke er tilfeldig.

Jeg kan bare si at jeg gikk ut av konserten litt uforløst og forvirret, men at jeg fremdeles liker musikken hennes. Så blir det spennende å høre på det neste hun kommer med.

PS: eksamen, mye press på jobb og forkjølelse har gjort at jeg ikke har hatt noe liv. Da blir det ikke noe blogging heller 🙁

PPS: irriterer meg litt at jeg ennå ikke har funnet det perfekte stedet å stå på Sentrum Scene. Jeg har det på Rockefeller og det gjør alle konsertene så mye bedre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *