Fish & chips, taptail og intim konsert

På torsdag hadde vi konsertplaner og møttes på Youngstorget for middag. Det er så mange steder å spise rundt der at vi bruker kartet jeg har laget for å bestemme oss for hvor vi skal gå. Og på torsdag var det på tide å teste Fiskeriet.

image

De stenger kjøkkenet kl 19.30, men vi rakk akkurat å bestille to fish & chips.

image

Vi ble jo connoisseurer i Skottland og var spente på om man fikk lik kvalitet i Norge. Batteren var veldig god, fisken fersk og den hjemmelagede remuladen var nydelig. Den hadde nesten litt mye hvitløk (er sjelden jeg får for mye hvitløk) og jeg fikk altfor lite 🙁

Da maten var spist var det fremdeles tid til konserten så vi stakk innom et nytt cocktailsted vi hørte om sist helg; Himkok. De har et usynlig merke på veggen utenfor, men har fylt hele bakgården med bar og har cocktails på tap, eller taptails 🙂

image

image

Vi kunne ikke bli lenge, så vi bestilte en cilantro på deling. Cocktail med gin og koriander var skikkelig godt 🙂

image

God stemning under varmelampene og alle bordene var fulle, selv på en torsdag.

image

Konserten var Marit Larsen strømløst. Det var ikke så veldig lite strøm, men hun var uten trommer og de hadde trukket scenen fram, så hun var nede på gulvet med oss. Det var sittekonsert og Erik og jeg klarte å finne plasser helt, helt lengst fram, så når hun spilte piano var hun rett ved siden av meg.

image

Det var en utrolig fin konsert, hun var varm og personlig og morsom på scenen og jeg kunne mange flere av sangene hennes enn jeg trodde.

image

Dessuten liker jeg jo å få litt country i popen min, så det var bare fint. En ypperlig torsdag!

English: I had a Thursday in the city, eating fish and chips at Fiskeriet, testing out the new Himkok bar and going to a concert at Rockefeller. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *