Folk gjør helgen fin

Jeg er jo en ganske klassisk ekstrovert, tror jeg. Jeg blir i hvert fall glad av å være med folk, folk jeg kjenner, folk jeg ikke kjenner ennå, mange folk er ofte bedre enn få folk, men jeg er ikke vanskelig. Helga som var var fylt med folk, det var hyggelig. Og litt natur til og med, da blir jeg ekstra glad.

Så for å huske på de fine tingene som skjer i livet mitt, her er en liste over fine ting som skjedde i helga:

Hjemmekontor på fredag fordi verden var vanskelig. Lese Terry Pratchett på sofaen for å unngå teit kode. Torsk i frakk med innbakt blå ost og ovnsbakte grønnsaker. Lese gamle blader og tømme flaska med Baileys.

Blåbærpannekaker og eggerøre med Raine vår overnattingsgjest. Konsentrert arbeid med både skoleoppgave og artikkel. Sykle i solskinnet og varmen i Grønland fylt av maraton for å klippe håret. Besøk av Tone med funderinger funderinger om døden. Hjemmelaget tacokrydder og guacamole og ekstra koriander i salsaen. Åse og Raine som middagsgjester. Rødvin fra polet som passer til taco. Bror, Gunnar, Silje, Kristian og Nina på besøk for å spille Cards Against Humanity. En kveld med mye latter, fæle vitser og portvin.

Tacorest og pannekakerest til frokost. Tur fra Hammeren mot Kobberhaughytta med Beate. Høst i skogen og modne plommer som niste. Ruben på besøk som gir masse fin tilbakemelding på oppgaven. Kjøringer på Abel som har blitt ferdig over helga med resultater som gir mening. Hjemmelaget pizza med ekstra parmesan og belgisk øl. Indisk funderende film. Dataspill om inuitter som vi spiller sammen.

English: I talk about how spending time with people makes me happy. So this weekend we had Raine as a guest, had Tone and Ruben over and had so many people playing Cards Against Humanity on Saturday. On Sunday Beate joined me for a hike and Erik and I made pizza Sunday night.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *