Urban Art Attack!

11986600_727210614052175_8029514718965795632_n

Vi var på Bikuben på Det Norske Teatret på fredag og så Urban Art Attack! Det var ulike “urban art” stiler som var samlet; dans, musikk, lyrikk, billedkunst. Det var folk som driver i Oslo, som konkurrerer, gir ut plater og er en del av bylivet. Det var en sammensetning av ulike nummer som gikk over i hverandre i hele lokalet og var en veldig spennende, interessant og kul opplevelse. Alle som opptrådte var utrolig flinke, spesielt danserne og slam poeten.

Det kom mange flere enn de trodde, så det var litt trangt og derfor også litt vanskelig å se alt, men utrolig god stemning. Det er noe med det urbane kunstuttrykket som har så mange meninger, som er barskt og elegant på en gang. Det er litt utypisk oss, men det er godt å komme seg ut på nye ting innimellom.

De skal fortsette å ha Urban Art Attack første fredagen i måneden denne høsten (pluss siste i november i stedet for første desember), så jeg anbefaler alle å ta en tur innom. Det var gratis inngang, så det er bare å kjøre på 🙂

Takk, til Frank og Valdemar som tok oss med!

English: we were at an urban art event at Det Norske Teatret on Friday. So many talented people! I really hope we can go back to this event more times this autumn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *