Ballett for bryllupsdagen

Manon_2015_Foto-Erik-Berg_3650

For å feire bryllupsdagen vår hadde vi kjøpt billetter til balletten Manon i Operaen. Vi kledde oss opp i vårt fineste (jeg hadde gallakjole på for å få en gallakveld denne høsten) og nøt en forestilling om Manon, jenta som slites mellom kjærlighet og økonomisk trygghet, som velger kjærligheten, blir sendt til fangekoloni i Louisiana og dør i sumpene.

Kanskje ikke den mest lystige forestillingen på en bryllupsdag, men vi hadde Smil og Skotsk myrvann på innerlomma og det var en ganske moderne forestilling til å være klassisk ballett. Den var uroppført på 1970-tallet, så kanskje ikke så rart at den føltes moderne.

Da forestillingen var over dro vi hjem igjen, lagde middag, hadde høytlesing av “Jakten på de skjulte vaffelhjertene” og nøt starten på vår første bryllupsdag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *