Halve kongeriket óg

Vi var og så Halve Kongeriket på Det Norske Teatret sist fredag. Pappa hadde invitert oss med, så det ble familieutflukt på teater den kvelden. Vi møttes først til drinker i baren på teateret, det er alltid fint å møtes til drinker med dem, for da blir det alltid en flaske sprudle. Og som dere vet er jeg glad i sprudle.

2015-10-09 19.54.46

Men så ble det teater! Dette stykket er helt nyskrevet av Bjørnhov og Kalvø, to mennesker jeg er glad i både tekstene og musikken til, så jeg gledet meg. Dessuten begynner jeg å få litt orden på politikk og politikere, så det ble veldig morsomt.

Charlotte Frogner som kronprinsesse Mette-Marit, Ola G. Furseth som kronprins Haakon og Jonas F. Urtsad som biskop Gunnar Stålsett på Det Norske Teatret. Foto: Det Norske Teatret / Handout

Charlotte Frogner som kronprinsesse Mette-Marit, Ola G. Furseth som kronprins Haakon og Jonas F. Urtsad som biskop Gunnar Stålsett på Det Norske Teatret. Foto: Det Norske Teatret / Handout

Det var et morsomt stykke, mye satire og sleivspark til politikere og betraktelig med “bla, bla, bla, kjærlighet” 😉

978x

Hadde jeg det fint på teater? Ja, stykket var moromt, jeg lo og sangene var fengende. Dessuten er musikal morsomt.

Bør du se dette stykket? Om du har litt peil på musikk og liker parodier av Siv Jensen er den for deg. Dessuten bør du vite forskjell på Mette-Marit og Märtha og ha sett det første intervjuet med Mette-Marit og Håkon, den gangen i 2001.

2015-10-09 23.17.58

Etter stykket gikk vi til SAS-hotellet, nå kjent som Radisson Blu, i baren i toppetasjen for en flaske sprudle til og for å mimre om da mamma og pappa hang der hele tiden i studietida. Anbefaler en tur opp der 🙂

English: we were invited to the theatre by my parents last week to see a new musical full of political satire and kings.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *