En bryllupsdag

Jeg har nok ikke sagt det, men vi valgte å gifte oss i oktober delvis for å ha tid til å planlegge det og delvis for å ha bryllupsdag på en tid på året som trenger litt mer glede. Ingen trenger vel mer glede i juli, da har man jo sol, varme og sommerferie, men i oktober har man godt av en ekstra kosedag. Selve bryllupsdagen vår var jo på søndag og etter å ha vært i operaen dagen før for å feire, hadde vi lave ambisjoner for selve bryllupsdagen.

Først sov vi lenge og våknet av kirkeklokker, ikke vekkerklokker. Nå som jeg jobber for mye er jeg liksom konstant sliten og da er det ekstra deilig å bare bli liggende i senga. Senga mi er så deilig. Så god investering.

Etter at vi endelig stod opp ble det lang frokost ved kjøkkenbenken mens vi nøt utsikten, sjasminte og så på store leiligheter på finn.no. Vi har jo ikke kjøkkenbord, men vi bruker spiseplassen i vinduet så mye at jeg ikke savner det. En dag får vi en større leilighet og da får vi også kjøkkenbord, men akkurat nå er det nok med benken.

Og fordi det var søndag ble det litt klesvask og rydding av leiligheten. Men så ble det brettspill! Erik har funnet en facebookgruppe for brukte spill og på søndag testet vi et nytt et, nemlig Viceroy. Det er alltid morsomt å spille spill bare oss to og å lære nye ting. Plutselig hadde det gått mange timer og det var på tide med middag.

Vi var heldige og fikk Fredrik og Karianne på middag og skulle stelle istand med noe ordentlig godt. Denne søndagen ble det ovnsbakte amadinepoteter (fordi er så små og raske og lage), ovnsbaks kyllingfilet fylt med fetaost i form med hvitløk og tomat, grillet squash og så søtpotetmos (en fast favoritt). Det ble supergodt, de hadde med Planetavinen vi hadde i brullupet og jeg rakk til og med å bake verdens beste kake! Ikke ofte jeg baker kake, gitt.

Etter middag, vin og kake kom til og med Kristen og Nina innom med sjampis i anledning dagen og da må man jo si at det har vært en god bryllupsdag 🙂

English: This is how our first wedding day actually went down; slow morning in bed, long breakfast, a new boardgame and friends over for dinner. I even baked.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *