Konserter jeg gleder meg til

Det varierer veldig hvor mye kultur det er i livet mitt. Det kommer an på sesongen (lite teater, opera og vanlige konserter om sommeren og nærmest jul), på hvilke artister jeg hører på for tiden og det siste har det også vært avhengig av om Erik har tatt initiativ. Jeg har hatt veldig lite insj det siste året, og da får man ikke gjort mye heller.

Men! Nå kommer det masse konserter som jeg skal på og det blir bra.

Først ut er Todd Terje. Han spiller nydelig og rar elektronika og Erik så ham på Øya i fjor og sa at vi måtte på konsert. Så da skal vi bli kose-brisne og danse. Hurra!

Todd-Terje-deviatemagazine

Så har Rockefeller akkurat booket to kule damer den uka Erik er i Beijing, så da får jeg noe fint å gjøre mens han er borte. Den første konserten er med Grimes. Hun er fra Canda og lager elektronisk, rar pop med litt goth i. Skikkelig bra musikk.

grimes_rihanna_00

Til slutt, dagen før bursdagen min skal jeg se Halsey. Hun har akkurat gitt ut albumet Badlands som jeg hører helt til døde for tiden. Hun er mer pop med itt elektronisk i (men hvilke popartister har vel ikke det for tiden?) og jeg gleder meg til å se henne live. Jeg har ikke konsertdate til den konserten ennå, så si ifra om du vil være med 🙂

halsey-bb25-2015-billboar-d650

I tillegg vil jeg anbefle konserten til Emilie Nicolas i januar. Jeg så henne jo i fjor høst og det var en helt magisk konsert. Løp og dra på konserten hennes.

English: I am looking forward to some concerts now and you should check these artists out too 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *