Kontorinspirasjon

Jeg har begynt å lese en ny blogg, Emily Salomon. Hun er en sånn klassisk lifestyle blogger, med vakre bilder, oppskrifter, trening, mote mm. Hun har akkurat flyttet og skal lage seg nytt hjemmekontor og hadde skrevet et innlegg med insirasjon.

Nå som kunsten er på plass i stua begynner egentlig det rommet å bli ferdig, og med seilbåten som har havnet på soverommet er det egentlig bare kontoret igjen som kunne trenge noe.

office5

office7

Kontoret/ gjesterommet vårt er ganske smalt. Vi har kontorpulten innerst til høyre og en stor Ivar hylle innerst til venstre. Så har vi en sovesofa til venstre og vegghengt TV overfor den. Så det er et lite hjørne med en liten pult og en PC og en stor tom vegg. Jeg tror det kunne vært fint og praktisk å ha hyller/ bilder over pulten som her.

English: I think something is missing in our office/ guest room and was inspired by these pictures from Emily Salomon. We need some shelves or pictures, I think.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *