Vernissasje!

Lørdag for litt over en uke siden hadde vi vernissasje hjemme hos oss selv. Vernissasje er en kunstutstilling og vi ville gjerne vise fram kunsten vår til alle vi kjenner. Vi ønsket oss penger i bryllupsgave til “STOR kunst” og som dere vet har vi kjøpt et stort bilde for pengene. I tillegg har vi fått to nydelige bilder i sommer, et i bryllupsgave av Eriks foreldre og et av Eriks farmor. Så med så mye ny kunst måtte vi nesten vise den fram og da ble det vernissasje med “pretensiøs” kleskode.

DSC_0143

Mamma hadde på en fantistisk hatt og papegøyeøredobber, veldig kunstnerisk

DSC_0148

Vi fikk rammet inn bildet fra Eriks farmor (det til venstre) og det ser mye bedre ut med ny ramme. Det er laget av en mystisk japansk kunstner som vi ikke vet hvem er. Den gule plakaten til høyre kjøpte vi i Wien i fjor, det er et trykk av Miró or det er nydelig. Jeg elsker fargekombinasjonen gult, blått og rødt.

DSC_0149

Det var mingel og sprudle i hele leiligheten. Det er så koselig å ha bilder fra bryllupet i gangen. Rett bak Sara ser dere fingeravtrykkbildet Sara ga oss i bryllupsgave, det er fingeravtrykket til alle gjestene våre 🙂

DSC_0152

Det var dype diskusjoner om kunst. Bak mamma henger Robyn og bak Kristen er bildet av Erik på Knaus.

DSC_0153

Vi har hengt det nydelige seilbåttrykket på soverommet. Jeg synes fargene går så godt sammen, og med ekstra bred paspartou og stor sølvramme så blir det et majestetisk bilde. Og så passer det så godt med fisken, så nå må vi ha maritime gardiner, tror jeg.

DSC_0157

Det var nydelig vær og gjestene våre nøt utsikten

DSC_0159

Vi hadde laget småmat og satt ut stoler, så folk kunne sitte og nyte kunsten.

DSC_0162

Er ikke bildet nydelig? Jeg er så fornøyd med det 🙂 Her ser dere den store champagnekjøleren vi fikk av Eriks søster Ida i bryllupsgave og den oransje vasen fra Venke, Anne-Siri og resten av familien deres. Og vinkjøleskapet i hjørnet 😉

DSC_0164

Pappa hadde slått på stortromma med lindress, matchende skjorte og sløyfe og hatt. Passer han ikke godt inn?!

DSC_0165

Vi hadde sittegruppe på soverommet også, så man kunne se på seilbåten. Snart skal vi bytte de gardinene, snart.

DSC_0166

Gjester i alle rom

DSC_0167

DSC_0175

En glad og gul Sara

DSC_0182

Det eneste hjørnet som det ikke er ordentlig på plass i leiligheten nå er dette, ved vinuet. Løsningen er nok en ny lenestol, men vi får se. Giraffen koser seg, i hvert fall.

DSC_0188

Det har blitt så fint med speilet og maleriet. Katja hadde verdens fineste imponator.

DSC_0197

Ola hadde nydelig hatt og sløyfe. Er tydelig at sløyfe er pretensiøst 😉

DSC_0204

Vi hadde det veldig fint og det var hyggelig at så mange kom og hadde kledd seg så pent. Ingenting er som fest midt på dagen!

English: we had a vernisage in our apartment last week to present our new art that we got for our wedding. We had a day time party with bubbly, fingerfood and family and friends. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *