Hamartur

DSC_0163

Nå er jeg akkurat tilbake fra en rask tur til Hamar. Det har vært nydelig vintervær, mye god mat og godt drikke, kryssord, søndagstur og tid med morfar. Et raskt bilde av meg fra i går i min aller beste rosa kåpe ved togstasjonen på Hamar. Lue fra &Other stories i Berlin i fjor vinter, elgskinnvotter kjøpt på skinnbutikken på den gamle senteret ved torget på Hamar, lilla kjole fra H&M, avkuttede støvletter fra Ecco og ullskjerf kjøpt i hattebutikken ved Mikrobryggeriet i Trondheim.

English: I have just come back from a trip to Hamar to see my grandfather. I have eaten well, walked in the wonderful, cold weather and had the best time. This is a snapshot taken yesterday in my best pink coat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *