Ny, gammel vinterkåpe

Jeg har for lengst rundet 10 år siden jeg kjøpte mitt første VOGUE (desembernummeret 2003 var mitt første) og i en alder av 27 er det faktisk ganske mange par sko som er mer enn 10 år gamle og som jeg bruker hvert år (det er jo grenser for hvor mange ganger i året man bruker pumps, dessverre). Ettersom jeg er en fornuftig dame og ikke liker å handle bare for å handle, men heller liker å handle så jeg har en garderobe som passer til alle anledninger, blir det stadig færre tillegg i garderoben. Spesielt når det kommer til kåper, fordi det tar lang tid å slite dem ut og fordi de koster masse penger.

Men de siste årene har jeg funnet ut den aller beste måten å kjøpe kåper (og vinterjakker) på, nemlig brukt. Da får du utrolig god kvalitet for pengene, gjerne bedre enn du får i butikken (om du ikke skal legge ganske mange tusenlapper på bordet) og du finner noe som ikke likner på det “alle andre” går i. Det siste har alltid vært et viktig poeng for meg, det er det jo ikke for alle, men jeg skvetter hver gang jeg ser noen andre i “mine” klær eller sko.

Så når jeg trenger en kåpe så går jeg på bruktbutikkene og ser hva som finnes. Du finner ikke kåper de hypermoderne snitt som ser ut som noe fra COS, men det er ganske lite variasjon i kåpemodeller oppigjennom, så det blir ikke så halvgæærnt.

Tilbake fra bursdag ny kåpe fra UFF #fargerikeingeborg #white #mintgreen #orange #butterflies #pumps #relentlesslyred #maccosmetics

Tilbake fra bursdag ny kåpe fra UFF #fargerikeingeborg #white #mintgreen #orange #butterflies #pumps #relentlesslyred #maccosmetics

Her ser dere min nye kåpe. Den er “hvit”, men stor krage, er uten knapper, men har en lang dit med stoff festet på den ene siden som jeg snurrer rundt under kragen for å holde den sammen. Den har store puffermer og dype lommer. Den er ikke supervarm (ettersom den jo er åpen midt på), men er perfekt for høst og er både superbehagelig og elegant.

English: I have bought another winter coat from a second hand shop. I like to buy them there because you get better quality for less money than in the shops, the clothes are made to last and you get something uniqe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *