Influensa, øyekatarr og 4 arbeidsdager borte

Til slutt ble jeg også syk denne høsten. Jeg våknet mandag morgen med sår hals og en visshet om at dette ikke kom til å gå bra. Jeg var superflink på kontoret hele dagen, men da klokka ble 16 kjente jeg at det var på tide å komme seg hjem (som jo er gresselig tidlig for meg, pleier å bli til 20.30 på mandager). Vel hjemme bar det rett i seng og jeg har ikke egentlig hatt klart hode før i dag. Ikke at det er over ennå, men nå måtte jeg bare jobbe litt. Jeg er ikke arbeidsnarkoman, jeg er veldig flink til å la jobben være igjen på kontoret (nesten for flink), men det siste jeg gjorde på mandag var å bestemme meg for at jeg skal prøve å få ferdig det første manuskriptet mitt til 4. desember. Det er bare 5 uker til (nå egentlig 4), så det krevde stor framgang hver uke for å få i havn, men jeg kjente at “vet du hva, dette tror jeg jeg kan klare”, jeg begynner å få dette her ordentlig under huden og er klar for å ta ordentlig regi selv, egentlig.

Og så ble jeg full av influensavirus. Blæ, blæ. I tillegg våknet jeg natt til fredag og kunne ikke åpne venstre øye, øyekatarrjomfrudommen er tatt. Så nå drypper jeg øynene hver 2. time og hører på Tarjei’s nye, utrolig fine album Goraikoo. Det virker som at det første albumet er litt godtvondt å lage som den første artikkelen og det trøster meg veldig at Tarjei har kommet i havn. Da klarer jeg det sikkert også.

Nå skal jeg jobbe meg gjennom helga med Tarjei i ørene. Ønsk meg lykke til!

bb248a81aaf6_144010839631_coverstor2

Dere kan strømme albumet alle steder 🙂

English: I got influenza and a bacterial eye infection right after deciding that I will work my ass off for five weeks to finish my first paper. Therefore I am working today after four days in bed, to see if I can something done, finally. To comfort me I am listening to my friend’s new album, Goraikoo. Follow the link to SoundCloud or stream it anywhere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *