Ny kunst!

Erik har tydeligvis blitt avhening, for på lørdag var han innom flyttesalget til Galleri Nobel (der vi kjøpte det store maleriet av Augon). Det var store rabatter og mye rart å se på (jeg fulgte med på chat hjemmefra mens jeg skrev skoleoppgave). Det er mye kunst jeg ikke liker, eller som jeg synes hører hjemme i noen andres hus, men det var tre vi likte godt og plutselig kom han hjem med dem alle tre 🙂

Strået

Et trykk i blått, vet ikke helt hva det er, men jeg må innrømme at jeg tenker på gresstrå når jeg ser det.

Bølgen

Et maleri som allerede heter “Bølgen” i hodet mitt. Elsker teksturen og bevegelsen i bildet.

Dali

Til slutt dette trykket av Dalí, i verdens nydeligste solgul med ganske verdens styggeste gnom. Det er kjempestort og det er en stor penis på det og alt mulig rart. Det blir spennende å se hvordan disse passer inn i leiligheten og om alle kommer til å bli hos oss eller om noen andre får veldig fin julegave i år. Det er i hvert fall på tide å flytte rundt på kunsten vår igjen…

image

English: Erik was out looking at art this Saturday and suddenly three new pieces came home with him. So now we need to re-arrange our art again.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *