Sagene Lønsjbar en onsdag

image

Etter korøvelsen på onsdag var jeg så gira og glad (som jeg alltid blir av korøvelse) at jeg bestemte meg for å gå hjem fra Lovisenberg. I hvert fall gå. Jeg endte opp med å gå til Sagene og Sagene lønsjbar. Det er et av få skikkelig bra steder på Sagene og et sted med høy sannsynlighet for hipsterjuleøl, så dit gikk jeg. Er du på Sagene anbefaler jeg at du går dit også 🙂

Det ble en rød jul fra Sagene bryggeri, som var veldig god. Jeg er spesielt glad i rødt øl, så det er ikke så rart, men det står nå på lista over juleøl jeg skal kjøpe igjen.

English: I went to Sagene lønsjbar on Wednesday after choir practice, because I didn’t want the day to end and because I wanted to taste a new winter warmer/ Christmas beer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *