Årets ønskeliste 2015

NICE-LAUNDRY-socks-FashionDailyMag-sel-2

De siste årene har jeg ikke egentlig ønsket meg så mye (tydelig tegn på at jeg begynner å bli voksen, tenker jeg, at jeg egentlig bare kan kjøpe meg det jeg har lyst på og at jeg allerede har det jeg trenger), men i år så har lista vokst litt. Jeg tror nok at familien min egentlig er litt glad for det.

il_fullxfull.365747506_rup7

 • Tempurpute
 • Mønstrede sokker i fine farger
 • Klar gul neglelakk (ikke for oransj)
 • Hjemmestrikkede ullsokker
 • Langt gullkjede
 • Inger Johanne Seterbakk – Magnhild (bok)
 • F-ordet – Jenny Jordahl, Madeleine Schultz, Marta Breen
 • Gavekort i operaen 🙂
 • Løypeski
 • Nytt omslag til iPaden (som går rundt hele, men ikke er for stort)
 • Gavekort på manikyr
 • Gavekort på thaimassasje
 • Turkart (2425 Nordmarka)

iPad-mini-3-Smart-Case

Nå er jeg så heldig at jeg allerede har vært med for å kjøpe ski i julegave og mamma har stoppet to av mine gamle par med ullsokker, men ellers føler jeg at jeg ligger på et godt nivå på årets liste. Det er noen små ting og noen store, det er noen opplevelser man kan gjøre sammen og det er noe som kan hjemmelages.

018

English: this is this year’s whishlist, a new pillow, patterned socks and wollen socks, gold necklace, books, money for the Opera, manikure and massage and new skis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *