Jula – en reise i middagsselskaper

I dag er det 3. juledag, eller 27. desember om du vil og vi er halvveis i årets juleselskaper. Familieavdelingen er over og nå gjenstår venneselskapene. Jeg har bare sovet, spist, gått rundt i finstasen og drukket sprudle de siste dagene, så her er et lite tilbakeblikk.

DSC_0168

Erik var nisse for nabobarna. Jeg tror han hadde det enda hyggeligere enn dem.

DSC_0172

På juleaften var vi alle hos mine svigerforeldre på Blindern. De hadde funnet årets juletre i hagen 😉

DSC_0175

Jeg var julerød i ullkjole kjøpt på bruktbutikk i Stockholm og min faste Ruby Woo.

DSC_0192

Før middag var det sprudle og mingel i stua.

DSC_0195

Julemiddagen var pinnekjøtt og flere hadde trukket i bunad for anledningen.

DSC_0214

DSC_0223

Det ble en veldig hyggelig kveld, jeg fikk fine gaver og kransekaka til Erik ble veldig god. Jeg kommer tilbake med flere oppdateringer etter hvert, men nå må jeg jobbe mer med regnskapet til Bærum Vokalensemble…

English: I have been very busy hanging with family, eating Christmas food and drinking, so no blogging. But here are some pictures from Christmas Eve. Erik was Santa for the first time and we had a good time at Erik’s parents’ place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *