Enkel fiskemiddag – sushilaks og avokado

Liker du sushi? Er du lat? Jeg også. Her en enkel fiskemiddag jeg lagde på lørdag.
image

Alt du trenger er sushilaks, moden avokado og soyasaus. Jeg hadde også pak choi til. Er du sulten eller mer prisbevisst enn jeg kan du også koke ris til. Men vil du at det skal smake sushi av risen trenger du også noen spesielle eddiker eller noe slikt.

Her har du i hvert fall hva jeg gjorde:

  1. Ta et stykke laks (Salma eller liknende)
  2. En moden avokado
  3. Finn fram din beste soyasaus
  4. Skjær fisken tynt
  5. Skjær avokadoen tynt
  6. Kos deg

Jeg hadde funnet pak choi på Meny, så det hadde jeg i tillegg. Og en god øl, da, det var jo lørdag. Om du liker sushi er det veldig lett å lage enkel fiskemiddag på denne måten. Veldig raskt og veldig godt og veldig lite tenking. Det må jo være bra. Håper du prøver det.

English: last Saturday I made the easiest fish dinner. I cut up some sushi grade salmon, some avocado and boiled some pak choi. If you want more, you could always boil some rice, but I couln’d be bothered. Sometimes all you want is something easy and this is definately it that.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *