Jeg lærer tysk igjen!

For to uker siden var jeg syk på hytta. Jeg skulle tenke over livet og bli frisk, men etter en hel dag med funderinger over livet var jeg klar for noe annet. Vi hadde med oss internettsåpestykke for en gangs skyld, så jeg endte opp med å sitte i timesvis på Duolingo. Duolingo er en app hvor man kan lære språk. Du må kunne engelsk, fordi det er ingen kurs på norsk, men det er ikke noe problem, spesielt med engelsk stavekontroll 🙂

Akkurat nå holder jeg på med tysk. Jeg har egentlig alltid vært passe god i tysk, men aldri superflink. Nå er det lenge siden jeg har brukt tysk mye, så jeg tenkte det kunne være fint å friske opp, og så hadde jeg noe “flinkt” å gjøre mens jeg var syk. Det var veldig tilfredsstillende å se at jeg fremdeles husket ganske mye tysk og at jeg tok igjen alle vennene mine 😉 Nå er jeg 30% fluent med 3380 XP.

Mange av vennene mine holder på, de vanligste språkene er spansk, fransk, tysk og italiensk 🙂 Dessuten har jeg rundet svensk 😉

Hver liten bit tar kort tid, er ganske enkel og man føler seg superflink. Når man er ferdig med et kurs bør man belønne seg med en tur til et sted der de prater det språket 🙂

English: I am doing a German course on Duolingo and you should learn a language there too

2 thoughts on “Jeg lærer tysk igjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *