Hvor mange ganger kan man instagramme de samme ranunklene?

Forrige uke var en vanlig uke og en forferdelig uke samtidig. På mandag jobbet jeg til 21.30. På tirsdag var jeg sent oppe, hadde hjemmekontor, lagde budsjett for koret og fikk jobbet litt til slutt, men Dropbox ville ikke synke ting og jeg var ubrukelig. Jeg var flink og øvde på vanskelige sanger som vi skal spille inn i mars. Så begynte jeg å se på film og plutselig var det onsdag morgen.

#ranunculus #tulips #ikeastockholm #augon2 #kormecrib

#ranunculus #tulips #ikeastockholm #augon2 #kormecrib

Så på onsdag sov jeg, fant fram bilder av Dolly som hører til en artikkel jeg har skrevet til Citrofile, et blad for Citroen-bilklubber. Så fikk jeg jobbet til slutt, men plutselig var det middagstid og korøvelse og Erik var endelig tilbake fra tur.

 takk, @inasostnes de har lyst opp her

takk, @inasostnes de har lyst opp her

Torsdag og fredag jobbet jeg lenge, fredag hadde vi kjærestemiddag, lørdag og søndag hadde vi besteforelderdater. Jeg fikk til å både gjøre ærend, skrive på diskusjonen og trene yoga, så er egentlig fornøyd.

image

English: Last week was a normal week and a terrible week at the same time. I didn’t enjoy my time alone, the world wasn’t cooperating and I didn’t manage to go to the gym, but the weekend turned out really well, so it turned out well in the end.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *