La Traviata

operaen-traviata2

På søndag var vi i operaen og så La Traviata! Det er en gammel og god opera, det er kjærlighet, tragedie, kvinnelige skjæbner, menn som klarer seg helt fint, romantisering av prostituertes liv og sånt.

Men…

Om forestillingen! Først og fremst, den var skikkelig bra. Gå og se den. Den har et veldig moderne visuelt uttrykk, som black box stil på scenografi og koreografi. Scenen var som en øy av tre, ble delt i flere biter i løpet av forestillingen (selv om det kunne vært gjort enda kulere), den var en grå boks, de brukte lys og skygge på en kul måte. Hovedrollen var utrolig flink, både sang og skuespill. Hun er fra Romania og har tydeligvis sunget rollen mange ganger, hun var utrolig flink. Lenge siden sist jeg ble slått i bakken av sangen i operaen. En siste ting, det var en kvinnelig dirigent, endelig! Ah, ingenting er som representasjon. Det er så godt å se damer over alt. Hun var bra.

maxresdefault

English: on Sunday we went to see La Traviata at the opera. In short, it was really good. In slightly longer, the visuals vere super modern and I loved it, the female lead was the best and the director was a woman! Yay, representation!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *