Grimesgærninger

2016-02-23 22.17.49

Tirsdag i forrige uke var jeg på konsert med Grimes på Rockefeller! Hun spilte bra, holdt høy intensitet, det var bra dansestemning, men bassen var skrudd opp høyt og det var vanskelig å høre vokalen, det likte jeg ikke så bra. Men jeg hadde det morsomt på konsert.

2016-02-23 22.53.35

Hun hadde magiske dansere. Og oppvarmeren var syngedamen hennes.

2016-02-23 22.53.26

Hun hadde på en Mochinotrøye som så ut som en flaske med vaskemiddel, tights med høytalere på og leopardprint. Magisk. Og så hadde hun en stor, rosa sløyfeting på hodet.

2016-02-23 22.18.34

Hun mikser og synger og er gal og morsom og sa de koseligste (nesten nusseligste) tingene mellom låter. Og så hadde hun ikke encore, men sa “dere, jeg liker ikke encores, fordi jeg alltid er redd for at dere ikke klapper meg inn igjen og dette er yndlingssangen min, så jeg bare spiller den nå, jeg”. Elsker ærligheten. Trist med litt dårlig selvtillit, og litt rart når hele Rockefeller elsker henne høyt, men jeg liker det allikevel.

English: I saw Grimes last week and it was super fun, she had the best dancers, but I would have liked to have heard her vocals better

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *