Stillaslivet

2016-02-17 14.29.02

Jeg har kanskje ikke fortalt så mye om byggeprosjektet her hjemme, men blokka mi skal gjøre et stort byggeprosjekt i år. Vi skal etterisolere vegger og tak, få større balkonger, nye vinduer og få en ekstra nødutgang og vi gleder oss masse. Balkongen kommer til å bli kjempestor og varmeregningen (forhåpentligvis) mindre og det kommer til å bli magisk.

2016-02-17 14.25.56

Men først må man leve seg gjennom byggeperiode. Stillas utenpå hele huset. Bråk og boring for å få opp stillas, for å pigge betong, for å bygge alt som skal bygges, folk rett utenfor vinduet tidlig på morgenen (jeg bor i niende etasje, jeg er ikke vant til at folk er rett utenfor), ikke minst å måtte være påkledd hele tiden og å huske å låse alt hele tiden.

2016-02-10 22.36.13

I løpet av forrige uke kom stillaset opp og nå skal de begynne på piggingen. Hjemmekontor blir nok ikke mulig framover, nei… Men i juni blir det balkong!

English: so we are doing work on our house and now the noise has started. It’s been going on for a week or two and it will last until June, but then we will have a new, bigger balcony and a warmer house.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *