Jeg tror jeg aldri har dagdrømt

DSC_9800

Dagdrømming er noe folk gjør på film hele tiden, og i bøker og jeg tror folk gjør det i virkeligheten også. Men jeg har aldri gjort det. Jeg drømmer jo om natta, men ikke så mye og sjelden ting som er veldig annerledes fra virkeligheten. Men det virker som om alle andre drømmer masse rart og også drømmer seg bort midt på dagen.

Når jeg sitter og ser ut i lufta så ser jeg bare ut i lufta. Jeg tenker bare på det jeg ser på. På menneskene som går forbi, på butikker og trær og biler. Kanskje får det meg til å tenke på andre ting, men jeg forsvinner aldri inn i tankestrømmer. De eneste gangene er forsvinner er når jeg leser bøker eller ser på TV. Da er jeg konsentrert og filtrerer ut alle andre lyder.

Jeg lurer på om det egentlig er noe galt med meg. Burde jeg dagdrømme? Betyr det kanskje at jeg er litt psykopat? Du vet, har litt fattig sjelsliv eller noe? Men så jeg jeg jo ingen drømmer på andre måter heller, jeg er en planlegger. Når jeg sier “å, vi bør finne på noe en dag” prøver å jeg alltid å finne en dag med en gang. Jeg lager lister med det jeg har lyst til å gjøre og prøver å plassere dem i tid for å se når de er mulige å få gjennomført. Jeg gjør et poeng ut av å ikke bare skrive fine ting i listene mine, men å gå gjennomlistene mine innimellom for å passe på at jeg får gjort det som står på dem. Ikke bare husarbeid, men også feriereiser og fine ting å gjøre i Oslo.

Hva dagdrømmer du om? Har du noen gang dagdrømt?

English: I have never daydreamed in my whole life. Have you? I only think about the things around me when I sit and stare. And when it comes to dreams, I don’t really dream that much. Real life dreams I rather write down in a list and do something about.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *