Neglelakk og voksennegler

I uka som gikk hadde jeg ordentlige voksennegler, du vet med ordentlig neglelakk. Jeg har har virkelig blitt flinkere med dette med neglelakk det siste året.

2016-01-29 21.25.28

Jeg lagde tynne lag av den nydelige mintgrønne lakken fra lakur, brukte top coat fra Sara og top coat gjorde virkelig en kjempeforskjell! Guri malla, er glad for at jeg ønsket meg det, hele Internett hadde rett.

DSC_0620

Jeg tror den nest viktigste faktoren for at neglelakken varte så lenge var at jeg hadde korte negler fra begynnelsen. Jeg har veldig myke negler, så med en gang de stikker utenfor fingertuppene bøyer de seg og da sprekker lakken. Ikke så rart, kanskje.

Men jeg endte altså opp med å ha fin mintgrønn leglelakk på fest som jeg til og med tok av etter en uke, mens det fremdeles var flere fingre som ikke hadde mistet noe lakk. Føler meg så voksen. Dessuten er neglelakk en type pynt jeg kan like, får mye pynt av lite innsats. Holder lenge og gjør at jeg føler meg fargerik og fin.

On point #yellow #checkered #crispwhiteshirt #fargerikeingeborg

On point #yellow #checkered #crispwhiteshirt #fargerikeingeborg

Jeg håper dere er stolte av meg, Sara og Pia 😉

English: I have gotten really “grown up” with my nailpolish lately. Last week I did my nails with the mintgreen nailpolish from lakur, then used the top coat I got for my birthday from Sara and that thing really made a difference. The nails lasted for a week and on Sunday when they started crackling I actually removed the polish and I feel so grown up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *