Helga var et maraton i gamle venner

Livet er godt når man er for travelt opptatt med å henge med gamle venner, feste i galla og spise deilig mat til å blogge, men jeg tenkte jeg kunne gi en liten oppsummering av helga før alle bildene kommer.

DSC_0830

Vi besluttet å ta toget til Trondheim og benytte timene til å jobbe. Jeg var flink og jobbet med skoleoppgave, så på mulige nye jobber og beundret fjellene i det pene været. Da vi kom fram satte vi fra oss tingene våre hos Fride og Tarjei og gikk og handlet inn til helga. Vin, pizzaingredienser og øl. Ting man trenger til helg. Så lagde vi pizza, spiste middag med Fride og Tarjei og så dro vi til skogs. Det var årsmøte i Norsk Portvinsforening på hytta til Siri og Yngve i Bymarka og vi skulle representere Osloavdelingen. Det ble portvin, ost, gode taler og bål i peisen. Vi rakk siste nattrikken hjem og fikk en fin tur gjennom skogen først.

DSC_0965

Lørdag ble det ypperlig pannekakefrokost med Fride og Tarjei før de viste oss rundt i den nye leiligheten sin som de driver og pusser opp. Så drakk vi hipsterdryppkaffe i sola med Venke før vi måtte skyndte oss tilbake for å lage flaskegresskar- og gulrotmos og skifte til galla. Så ble det middag med Eriks gamle GS-venner fra Samfundet hos Kasper før ridderpromosjon i Det Sorte Faars Ridderskap, kos og fest og mimring med gamle venner på huset. Vi rakk Sesamburger, en Sudi Brown i Daglighallen, cocktails i nye Bodegaen og kultur hos SIT før kvelden var blitt morgen og senga ventet.

Søndag ble det enkel frokost før vi fant solveggen og milkshakes på Løkka med Anne og Amund. Så utrolig deilig ute, selv om den kalde vinden liksom aldri slipper. Etter noen timer i sola dra vi til Pia og Robert og fikk møte valpen og fikk nydelig middagsmat. Det var godt å henge på sofaen og ta det rolig etter en lang helg. Vi kjøpte kryssordblad på Værnes og løste kryssord på flyet hjem. Da vi kom hjem var det boms i seng og på tide å gjøre seg klare til en ny uke. April fortsetter å være travel, så det er bare å gjøre seg klar.

English: a quick summary of my weekend in Trondheim. Friends, food, drinks, parties, hanging out and having fun. Pictures from this year will come later 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *