Ny jakke og bukse – so basic

På torsdag var det DNB-dag på XXL og jeg hadde en liten handleliste i den anledning. Jeg har ikke et veldig interessant liv med masse fænsi fester for tiden, det jeg bruker mest tid på er egentlig å jobbe og å trene. Så på lista stod det:

  • trenings-BHer (lik den jeg kjøpte i høst)
  • sånn tynn, tøysete boblejakke lik Erik sin (som jeg har lånt i hele vår)

Det tar ikke lang tid å handle når man har en veldig spesifikk handleliste. Tok tre sekunder å plukke opp to trenings-BHer og på veien til tøyseboblejakkene fant jeg en ny favorittjoggebukse til innebruk. Ah, så fin. Så basic. Jeg har plutselig blitt litt mer enkel i klesveien, kjenner jeg. Enklere snitt, men flere farger. Kanskje det er like greit. Hvem vet.

image

Mmm, fin joggebukse. Den er deilig. Har gått med den siden torsdag og tenker å ta den med meg til Cork. Og jeg har hatt gule negler den siste uka, forresten. Jeg elsker top coat. Ingenting er som neglelakk som varer i over en uke. Men over til jakken.

image

De hadde fremdeles flere boblejakker i butikken, men jeg hadde ikke tenkt til å bruke over 1000 kr på en jakke. Heldigvis fant jeg en jakke til ca 600 kr, som ikke bare kom i svart og blå, men også rosa! Så nå har jeg en rosa jakke som jeg skal bruke på kalde vår- og sommerkvelder framover. Etter at jeg hadde kjøpt den innså jeg hvor utrolig mange som har akkurat denne typen tynne boblejakker. Norge, ass, alle gjør akkurat det samme og kler seg helt likt.

English: my new clothes, bought on sale last Thursday. New pants and a new lacket 🙂 Maybe a bit basic, but you know. I don’t feel that interesting for the moment. But it always makes me feel good when I buy new gear for exercise because I actually need it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *