Fjøla i sola på Østbanehallen

På torsdag ble det plutselig middag og utepils i det fine været med mamma, Bror og Erik. Vi hadde avtalt å møtes på gamle Østbanehallen, men mens jeg ventet på de andre utenfor ble plutselig et bord i sola hos Fjøla ledig, så da måtte det bare bli utemiddag. Ikke at det var supervarmt, men det var så mye sol at vi bare måtte være ute. Det var veldig hyggelig å spise middag med mamma og Bror, er lenge siden jeg har sett dem, spesielt mamma. Hun, pappa og morfar var jo i Australia i 3-4 uker så jeg har ikke sett dem siden før påske. Men middag i sola med familie var veldig fint.

Sola var på plassen foran Østbanehjallen, vet tigeren vet dere, ganske lenge. Tror det er et ypperlig sted å drikke øl og nyte sola utover sommeren.

image

Vi bestilte blåskjell og burgere. Ikke at det var mye mer enn de to rettene å velge mellom. De hadde fire middagsretter, som jo gjør det lett å velge, spesielt om man bare vil ha middag i sola. Maten var bra, men den tok tid og det blåste mye, så vi måtte spise litt fort. Jeg tror at om noe skal jeg anbefale burgeren, for det var ikke så mye suppe med blåskjellene. Men de hadde fint ølutvalg og det var veldig fint inne.

image

Mmm, øl. Jeg har tenkt på at jeg aldri blogger om ølen jeg drikker, på tross av at jeg drikker masse forskjellig morsom øl. Jeg har jo smakt på nesten 500 forskjellige øl det siste 1,5 året. Er jo noe man kunne blogget om. Men men.

English: last Thursday we went to Fjøla in Østbanehallen, sat outside in the sun, had dinner and enjoyed ourselves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *