Søndagsmiddag på Møllenberg

Det siste vi gjorde i Trondheim var tidlig søndagsmiddag hos Pia og Robert. De var de siste på besøkslista vår og var så snille å invitere oss på en tidlig middag hjemme hos seg.

DSC_0846

Det var godt å komme inn og sette seg i en dyp og myk sofa. Det hadde jo vært en lang helg. All denne sosialiseringen…

DSC_0847

Pia og Robert har en valp som var veldig, veldig ivrig, men ikke helt flink på personlige grenser 😉

DSC_0849

Det er alltid mye å fortelle, oppdatere på når man ses så sjelden. Alltid fint å se hva folk gjør med leilighetene sine, høre hva de tenker om jobb og om livet framover.

DSC_0851

Livet altså. Det er så mye som skjer, samtidig som det ikke føles som om det er så lenge siden vi bodde i Trondheim og var studenter. Om bare ett år er det like lenge siden jeg var student som jeg bodde i Trondheim. Så rart å tenke på at jeg har bodd like lenge i Oslo som jeg gjorde i Trondheim.

DSC_0854

Men tilbake til søndagsmiddag! De hadde laget nydelig roast beef, foccacia, hjemmelaget aioli og salat. Det var utrolig godt. Ah, Pia lager alltid utrolig god mat til oss når vi kommer på besøk.

DSC_0855

Jeg er så glad for at vi har så mange fine venner i Trondheim som har tid til oss når vi kommer, blir med oss på kafe eller inviterer oss hjem. Det er så fint å se hvordan det går med dem og å få lov til å fortsette være en del av livene deres.

DSC_0857

English: the last thing we did in Trondheim on our trip was to invite ourselves to dinner to Pia and Robert. They served us the most delicious dinner, they had even baked foccacia and made their own aioli. Sooo good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *