Topp Pinterest – rosa stoler, puffer og sofaer

Jeg bruker Pinterest mest når det er noe spesiefikt jeg vil bli inspirert av. Det vil si, få inspirasjon om. Om jeg vil få ideer på hvilke lamper vi kan ha, hvilke lenestoler jeg liker eller hvilke fargekombinasjoner som funker, så er alltid Pinterest der for å hjelpe.

a81002e68b63eaecd37c3c4ba9d8b127

Så her er et lite utvalg av det jeg likte denne uka. Jeg tenker på stueinnredning, lenestoler, sofaer, fargekombinasjoner og lamper. Denne stua er alt man kan ønske seg i kombinasjonen gult og rosa synes jeg. Myke og behagelige sofaer som allikevel føles “rene” i looken. Bruk av både mønster og farer. Mhm, bra.

f38478fc12bc369008aabe2e73f85639

Jeg liker å se på sånne stoler, men ikke egentlig å sitte i dem. Jeg ønsker meg en lenestol som likner, men som har myke sider, så jeg kan sitte med bena oppi uten å få vondt. Jeg liker å se hvordan andre styler mørkt tre, siden vi også har mye av det hjemme og her var det pent med det blå.

c7b2ec577910c9f7e392d1a1d0f8d734

Jeg synes ikke vi er i mål med belysning på stua, men klarer ikke helt å finne ut hva jeg vil ha. Men disse lampene tror jeg kunne passet fint. Stilige, gir lys langs veggene og passer opplagt på lyserosa bakgrunn.

282fffff8529641c8a65f2b5dccb83e7

Vi prøver å bestemme oss for om vi skal kjøpe en grønn sofa til (vi har jo allerede en grønn fløyelstrukket sofa fra IKEA Stockholm serien), eller om vi skal kjøpe noe annet. Om det blir en grønn til trenger vi noe langs den ene veggen for å holde på buen som vi har nå, og da har vi tenkt på puffer eller en myk benk. Denne puffen her synes jeg var veldig fin. Hadde sikkert funket fint mot den røde veggen 🙂

c8f14838a511c0f2eec8000948b2edb0

Flere myke, rosa lenestoler i fløyel. Jeg tror de hadde funket veldig bra. Erik vil egentlig ha lenestol med lang rygg, men jeg synes det er vanskelig å finne fine, lange lenestoler. Men det er godt å bruke Pinterest til å se hva som er mulig, spesielt når man ikke har tid til å gå rund ti interiørbutikker hele tiden.

51df1add616b1a44af9c3fc187638925

Alle bildene finner dere på min Pinterest siden, klikk på tegnet i høyre marg 🙂

English: I spend time on Pinterest when I need specific inspiration. Right now I am thinking about sofas, chairs and lights for our livingroom. You should follow me to see more, button to the right.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *