En pannekakefrokost med fjellutsikt

For en uke siden var vi en tur i Trondheim for å besøke gamle kjente og kose oss. Fredag kveld glemte jeg å ta med kameraet og fikk dermed ikke dokumentert en ypperlig portvinsaften, men som kompensasjon traff jeg fram kameraet under pannekakefrokost på lørdag morgen.

DSC_0589

Vi fikk bo hos Fride og Tarjei hele helga og som takk lagde vi pannekaker til frokost, inkludert beiken, appelsinjus og pisket krem. Vel, kremen stilte de med selv, men det var ypperlig med krem på pannekake. Det sa i hvert fall de andre ved bordet som liker krem 😉

DSC_0592

Gjennom vinduet ser man fjorden og fjellene på den andre siden og etter å ha vært pakket inn i plast i seks uker allerede var det deilig å være et sted med UTSIKT. Kjære Grefsenkollen, jeg savner deg.

DSC_0590

Vi hadde til og med avokado til frokost. Er det egentlig ordentlig frokost uten avokado? Erik og jeg er jo egentlig harde på asparges heller enn avokado til frokost, men godt var det uansett. Fride og Tarjei er magiske, om enn ikke de største morgenfuglene, noe som passet oss godt som drev og kom seint hjem hele tiden.

DSC_0594

Pannekakefrokost ble avsluttet med teknologiinnføring for teknologer. Her blir Eriks smartklokke, studert. Den er kjøpt på Kickstarter og har fått ny rem fra Hong Kong etter at den medfølgende plastremmen ble nedstemt. Den har et skrittellerprogram som er som en tamagotchi, med en liten katt som man går med og som man kan leke med og alt. Veldig underholdende.

Jeg liker å starte dagen med lange frokoster med hyggelige folk. God mat, preiking og solskinn er den beste kombinasjonen.

English: last weekend, in Trondheim, we made pancakes for breakfast to say “thank you” to Fride and Tarjei who let us stay in their apartment. Much wow. So good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *