500 øl registrert på Untappd!

Denne uka skjedde det! Jeg runda 500 øl registrert på Untappd! Jeg er jo veldig glad i å smake på nye øl og liker generelt å prøve ting jeg aldri har prøvd før. Når det kommer til øl er jeg kanskje litt for ekstrem ettersom jeg nesten bare drikker øl jeg ikke har drukket før. Som ølversjonen av “ikke bruke en kjole mer enn én gang” som mange har en greie for i moteverdenen. Ikke at ølversjonen blir like dyr.

image

Men jeg er altså med på Untappd, en app for å registrere øl man drikker, notere hva man synes om dem og dele ølglede med venner. Det er fint å se hva vennene mine drikker og å se hva jeg selv drikker. Jeg har vært med siden romjula 2014 og har altså allerede kommet til 500. Jeg drikker ikke alltid halvlitere og Erik og jeg deler ofte, så det er ikke så mye øl som det høres ut som 😉

Øltypene jeg liker best er ales. Helst brown ale og red ale. Jeg liker ikke så godt øl som er bitter, så jeg er ikke veldig glad i pale ale og IPA, men jeg drikker det mye allikevel for det er så mye av det over alt. Jeg liker også porter og stout, men de blir fort litt tunge. Pils og hveteøl har gjerne litt lite smak, belgiske øl er ofte for sure eller for søte 🙂 jeg har mange meninger om øl, som dere skjønner.

Neste mål i Untappd er 1000 forskjellige øl!

English: I reached 500 different beers in the app Untappd this week and I am very happy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *