En sommerhelg på Veierland

Uka som gikk gjorde jeg masse fint. Jeg kom hjem fra Irland, var på middag hos Tina og Jeevan, hjalp Silje og Kristian å flytte, hadde portvinskveld hos Ola, hadde en nydelig sommerhelg på Veierland og avsluttet med middag hos Sara i Tønsberg. Det kommer mer bilder etter hvert, men først tre raske mobilbilder fra helga.

image

Vi kjørte ned i Dolly på søndag, etter en dag på kontoret. Det var så varmt at vi var i shorts og t-skjorte helt til sent på kvelden. Gir ekstra sommerfølelse å kjøre Dolly i sola. Da vi var nesten framme stoppet vi og kjøpte kryssord, som vi koste oss med på hytta.

image

Vi hjelp til med å fjerne to store stubber i hagen, men all annen tid hang vi over kryssordet. Spesielt Eriks mor syntes det var veldig morsomt. Vi har en greie for kyssord akkurat nå, perfekt til hyttetur, rolige kvelder hjemme.

I løpet av helga ble det sene kvelder på terrassen, grilling, sykkeltur rundt øya, is på Dagros, mye solbrent hud etter en lang dag i hagen med rota (Gubben og Gamla lå og dro, og ikke fikk opp rota. Hadde de hatt han Einbal her, så hadde de fått opp rota…), kryssord i solveggen, evigheter med hvitveis og blikkstille hav.

image

Jeg gleder meg til å dra tilbake til hytta i løpet av sommeren!

English: last week was very good, especially the summer weekend we had at Veierland with Erik’s parents. We tried to remove the tree stub, but there is still a lot left. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *