Padle kajakk alene

En av tingene jeg virkelig gledet meg til å gjøre på Veierland var å padle kajakk. Jeg ble forelsket i kajakkpadling som liten på kanotur med familien min og alle speidervennene deres.

Jeg fikk min blå kajakk i konfirmasjonsgave og den har bodd i garasjen på Bekkestua siden. Det har blitt lite kajakkpadling siden jeg begynte å studere, men det er bare på grunn av logistikk. Jeg er fremdeles veldig glad i det.

DSC_0090

Men jeg fikk nå endelig sjansen til å padle kajakk igjen og jeg gledet meg veldig. Jeg fant fram de vanntette pakkeposene, handlet mat for en uke og pakket kajakken. Det var plass til mer, helt fint. Men skulle jeg sovet ute hadde det nok blitt trangt. Det er også praktisk å ha liten skostørrelse, så skoene passer både i pakkeposene og i skottene. Men er du dårlig på å pakke lett er det ikke like lett å dra på tur med kajakk.

DSC_0091

Etter å ha fått en gigantisk vannblemme da vi hjalp til med stubbene på Veierland tok jeg med meg sykkelhanskene mine for å padle i. Lurt å være forberedt, tenkte jeg. I tillegg fant jeg fram min vanntette kartmappe fra Ortlieb (den er dødsbra) for å ha sjøkartet i. Jeg fikk kartene for området rundt Veierland i gave av Erik for et år eller to siden og de var veldig gode å ha nå.

DSC_0095

I tillegg til hansker hadde jeg hatt og solbriller. Veldig passende anledning for kapteinhatten min, forresten. Her ser du en fornøyd Ingeborg som akkurat har padlet over til øya på 28 minutter, bare dobbelt så lenge som det tar med den lille båten de har på hytta. Veldig tilfredsstillende.

DSC_0097

Etter tre turer alene i kajakken må jeg si at det absolutt ga mersmak og det skal ikke være lenge til jeg gjør det igjen. Ah, ingenting er så riktig som å være på vannet i solskinnet om sommeren.

English: Kayaking alone in the summer is the best. Even though it has been a while since I went kayaking I loved my trips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *