Søndag i sola på Grønland

Helt siden Teshome tok meg med til Office bar and grill på Grønland har jeg fortalt alle vennene mine at de må dra dit. Så for noen uker siden, en søndag i sola, tok jeg med meg Erik, Ina og Ola for å spise etiopisk.

DSC_0081

Denne gangen tok det dessverre over en time å få mat, så da vi endelig fikk maten glemte jeg helt å ta bilde. Dessuten spiser man jo med hendene, så når man først er igang blir det klissete å ta bilde. Heldigvis var maten nydelig denne gangen også. Men skal du dit og spise bør du kanskje være litt streng, eller ikke så sulten når du ankommer.

DSC_0083

De har ikke noe særlig utvalg av drikke på Office bar and grill og det var fremdeles en varm kveld så vi gikk videre. Man vil aldri at en søndag i sola skal ta slutt. Det er jo mye å velge mellom på Grønland, men vi valgte Dattera til Hagen. De har et veldig godt utvalg av øl, både på tapp og flaske og selvfølgelig den mest fargerike bakgården.

Vi fant en varmelampe, to øl og en sider og nøt den varme kvelden. Dattera til Hagen har fått en pizzabil inne i bakgården og hadde det ikke vært for at jeg var veldig mett på etiopisk hadde jeg prøvd pizzaen. Det stod en dame og gjorde klar deigemner i pizzabilen og det så veldig lovende ut.

DSC_0087

Da ølen var drukket og sola helt klart var borte, syklet vi hjem. Heldigvis er det en lang sommer igjen, så det er masse tid til flere søndager i sola.

English: a couple of weeks ago I took my friends to the Ethiopian restaurant in Grønland. It took an hour to get food, but it was delicious. When it came I was so hungry I forgot to get a photo, but after the meal we went to Dattera til Hagen for beers. It was such a lovely Sunday evening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *