En shoppingtur på Storosenteret 

I forrige uke hadde jeg en ypperlig unnskyldning for en shoppingtur på Storosenteret. Jeg skulle bytte en Mummikopp i en annen og plutselig var jeg på Storosenteret og hadde tid til å kikke litt.

Jeg starter med et brak ved å vise alt jeg kjøpte. Det ble en bikinitopp, tre trøyer, en kjole og en genser. Kanskje jeg skulle sagt hva som sto på lista mi også

  • sommerkjole uten ermer
  • basic topper (fordi jeg har slitt hull i opptil flere topper i det siste. De var jo bare 8-10 år gamle… Ikke at jeg har sluttet å gå med dem)
  • bikinitopp som er stor nok og som jeg kan være aktiv i (alle de jeg har har mistet strikken eller holder ikke hele puppen innafor) og fargerik. Helst neon.

Jeg innser at genser ikke stod på lista, men den er stripete, føles fransk, i bomull, passe tykk og løs og deilig. I tillegg var den på salg, så den var perfekt.

Ser denne kjolen kjent ut? Det er fordi jeg har akkurat den samme kjolen i lilla og blå og blomstrete, med ermer. Den er fra ungdomsavdelingen på H&M og er perfekt mintgrønn og litt kort, men det går bra.

Jeg har lett etter topper med brede stropper og lav rydd, som er av bomull og er ensfarget. Denne modellen er tydeligvis standardvare på Gina Tricot, så jeg skal komme tilbake når de har flere hvite i medium.

Det er lett å se etter neon i butikkene, det stikker seg fram. Tok ikke lang tid før jeg fant denne magiske toppen. Den har mange neonfarger, er klassisk trekant og passer ypperlig med brunfargen min nå.

Til slutt min nye posete, stripete genser som jeg allerede har brukt masse. Den skal bli med meg over alt i sommer, sammen med den nydelig grå ullgenseren min fra Vila. Som dere skjønner var det en god shoppingtur og jeg går en oppdatert sommer i møte.

English: I bought some new clothes the other day. A mintgreen dress (still the best colour), a stripy sweather, three basic tops and a bikini top.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *