Bading fra brygga

Som jeg har skrevet før er det ingenting som gir meg sommerfølelse som bading. Det virker kanskje rart om du har prøvd å bade med meg, for jeg bruker en liten evighet på å komme meg uti vannet, men når jeg først er uti blir jeg gjerne lenge.

DSC_0114

Da vi var på hytta til Fredrik og Karianne hadde vi nydelig vær hele søndagen. Jeg var rask i bikinien min, som vanlig. Tenk, denne bikinien har jeg hatt siden 2009. Og ja, jeg har en t-skjorte på hodet. Jeg la igjen hatten min hjemme og trengte skygge.

DSC_0119

Til slutt ble det så varmt at det var på tide med bading! Fredrik hadde fortalt oss hvor grunt det var i sundet ved hytta hele helga og da vi skulle bade oppdaget vi akkurat hvor grunt det var. Dette var så dypt det var rett utenfor brygga, ikke rart at båtene har lett for å grunnstøte…

DSC_0133

Erik syntes det var kaldt (han synes alltid det er kaldere enn jeg synes), men jeg svømte litt.

DSC_0136

Helt over på den andre siden. Der rakk jeg å skrape kneet på en stein før jeg innså hvor grunt det var. Da jeg reiste meg opp var jeg imponert over hvor lite båten ved siden av stikker ned i vannet.

DSC_0138

Ah, så glad blir jeg av å svømme. Nå som jeg har løftet så mye vekter har jeg ikke svømt så mye for treningens skyld, så badingen er det eneste svømmingen jeg får gjort. Men deilig er det.

English: I really love swimming and two weeks ago at Hvaler I did some. It was shallow and nice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *