Hussain frisør på Carl Berner T

Ingenting gjør det tydeligere at det er lenge siden du klippet deg enn at du begynner å smake på panneluggen din. Det har kommet en ny frisør på Carl Berner og jeg ville prøve den fordi jeg var lei av panneluggen og langt hår.

I forrige uke fikk jeg endelig ut fingeren og dro! Ettersom vi ikke har så god råd nå hadde jeg bestemt meg for å prøve frisøren som har åpnet inne på t-banen fordi de tar 250 kr. Jeg har ikke klippet meg for mindre enn 400 kr på veldig lenge, så jeg var litt spent på hvordan det skulle gå.

Jeg hadde ikke tatt banen på lenge, så jeg gikk innom og fikk time samme dag. Jeg hadde flaks og fikk time bare 40 minutter etter, så det var fint. Jeg glemte å spørre hva frisøren min het, men det var den voksne damen som klippet meg. Hun har klippet Erik også og vi er veldig fornøyde begge to. Trenger du en frisør på Carl Berner bør du gå dit 🙂

DSC_0180

Sånn ble sveisen min; kort, rett lugg og lik lengde rundt det hele. Jeg har funnet ut at jeg egentlig liker klippen min veldig enkel. Jeg liker at det er kort, at det er en tung lugg og så kan det ikke klippes opp for det har jeg ikke tykt nok hår til. Kanskje det er enda et tegn på at jeg har blitt voksen, jeg har fått en fast frisyre. Eventuelt at jeg bare er praktisk og ikke har noe imot å se lik ut på alle bilder.

English: I tried the new hair salon that is inside the Carl Berners plass metro stop and I got a really nice haircut for 250 kr. You should try it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *